top of page

JOBCOACHING

Voor wie?

Iedereen met een professionele loopbaan, zowel zelfstandig als in loonverband, komt in aanmerking. Om in aanmerking te komen voor de loopbaancheques van de VDAB moet je in totaal 7 jaar werkervaring hebben opgebouwd en de afgelopen 6 jaar geen gebruik hebben gemaakt van de cheques. Hiermee heb je recht op twee cheques van telkens €45. De eerste cheque ter waarde van 4u begeleiding en de tweede cheque ter waarde van 3u begeleiding. 

Waarom? 

Wil je graag je zelfvertrouwen ontwikkelen om je loopbaan in handen te nemen? Twijfel je over je toekomst, mis je iets in je huidige leven of wil je leren zeggen wat je wil op je werk?

In een traject van 4 of 7 uur gaan we samen aan de slag om je opnieuw goesting en fun te geven in jouw professionele leven! 

 

Hoe gaat het in z'n werk?

We starten met een telefonisch intakegesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. Je beslist pas na dit intakegesprek om al dan niet te starten. We plannen een eerste sessie in. Tijdens deze eerste sessie luister ik en stel ik vragen. Dit klinkt heel eenvoudig en dat is het ook. Het zorgt er echter voor dat jij aan het werk kan gaan. Jij kan dankzij de spiegel die ik je voorhoud, stap per stap jouw doelen gaan stellen en zien & voelen wat in de weg staat om deze doelen te bereiken. 

Benieuwd? Boek hieronder een kennismakingsgesprek!

Mailen kan ook: julie@deinspiratiepraktijk.be

Bellen kan ook: 0471/98.36.17

“If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.” – Tony Robbins

logo IFG klein.jpeg
bottom of page