top of page

De paarden

De paarden zijn mijn inspiratiebron, spiegel en katalysator. Bij hen wordt alles op slag helder, ook de dingen die je niet helder wil zien worden. Daarom gaan zij mee in mijn verhaal. Ik zet hen in als ik voel dat het een waardevolle betekenis kan hebben voor jou als individu. Als maskers je leven beheersen, ben je bij de paarden de enige die er eentje (of meer) draagt.

 

Paarden zijn geboren mentors in (zelf)leiderschap. Hun leven hangt er namelijk letterlijk van af. Wat je van hen kan leren, kan ik niet altijd in woorden uitdrukken. Dit is iets wat je moet ervaren, met lijf en leden. 

Image-place-SQ.png
Image-place-SQ.png

Coachen met paarden

Paarden zijn eerlijk en oordeelloos. Ze geven niet om je persoonlijke status. Paarden zijn op zoek naar veiligheid want het zijn prooidieren. Hierdoor vragen ze ons om helder te zijn, een standpunt in te nemen, duidelijkheid uit te stralen. Door hun aanwezigheid word je uitgenodigd om naar jezelf te kijken en in reflectie te gaan. Vanuit deze wisselwerking ontstaan vaak heel mooie momenten die jou de mogelijkheid bieden om voorwaarts te denken en in beweging te komen.

bottom of page