top of page

Hoe ga ik als people enabler te werk binnen jouw bedrijf? 

Image by sydney Rae

In-company jobcoach

Tijdens individuele gesprekken begeleid ik mensen richting zelfleiderschap. Ik bedoel hiermee dat mensen hun verantwoordelijkheid aankijken en opnemen binnen het team en bedrijf, zonder zichzelf te verliezen. Dit zorgt voor efficiëntere communicatie waarbij iedereen congruent dingen kan benoemen zoals ze zijn met respect voor zichzelf en elkaar. De focus is oplossingsgericht en doelgericht als team te werk te gaan.

Image by Jaime Lopes

In-company Workshops

De workshop zelfleiderschap zoals hieronder beschreven is een op zichzelf staand aanbod dat perfect kan als aanvulling op jouw reeds bestaand onthaal- en welzijnsbeleid. Op maat van de noden van jouw bedrijf, teams en mensen geef ik workshops over communicatie, veerkracht,

(zelf)leiderschap, ...

Image by Hudson Hintze

Teambuilding

Ik organiseer teambuildings waarbij we op een ontspannen manier gaan exploreren wat paarden ons kunnen leren over onszelf. Samen met mijn partners kan ik een teambuilding afwerken met een lekker ontbijt of een heerlijke lunch. Klik hieronder voor meer info! 

In-company coach traject

Dit traject zorgt ervoor dat iedereen binnen jouw bedrijf een gehoord en gezien wordt. Inzetten op mentaal welzijn binnen je bedrijf heeft heel wat voordelen. De teamgeest verbetert waardoor beter kan worden samengewerkt. Dit heeft een positieve impact op de prestaties en communicatie. Klanten voelen dit en voelen zich sterker aangetrokken tot samenwerken met je bedrijf. 

Hoe beter iedereen zichzelf kent, hoe beter ze zich kunnen positioneren binnen een team. Zelfkennis leidt tot zelfleiderschap. Zelfleiderschap leidt tot een positieve kijk op uitdagingen, verminderde stress, een helder hoofd, balans en zo kan ik nog even verdergaan. 

Bovenal leidt zelfleiderschap tot efficiëntere communicatie. 

Ieder bedrijf is anders daarom start ik altijd eerst met een intakegesprek waarbij een duidelijk doel wordt geformuleerd van het coachtraject. Doelen kunnen bijvoorbeeld zijn: meer inzetten op open communicatie, meer ruimte voor initiatief, meer veerkracht, betere teamgeest door het implementeren van meer communicatie, enzovoort. 

Opbouw traject: 

Intakegesprek = gesprek met bedrijfsleider en leidinggevenden (Dit is betalend maar houdt nog geen toezegging tot het traject toe.)

Individuele gesprekken met ieder teamlid: Ik kom hiervoor langs op het bedrijf.

Voorbeeld: 4 gesprekrondes per jaar, 1x per kwartaal is er met iedereen een gesprek. 

Dit traject wordt afgestemd op de noden en doelen van jouw bedrijf, jouw medewerkers en jij als bedrijfsleider. De specifieke invulling kan pas gefinaliseerd worden na het vrijblijvende intakegesprek. 

Workshop zelfleiderschap

Als bedrijfsleider, hr-verantwoordelijken en preventie-adviseurs wil je graag een teamcultuur cultiveren waarbinnen iedereen graag werkt en onderneemt.  

Hoe beter iedereen zichzelf kent, hoe beter ze zich kunnen positioneren binnen een team. Zelfkennis leidt tot zelfleiderschap. Zelfleiderschap leidt tot een positieve kijk op uitdagingen, verminderde stress, een helder hoofd, balans en zo kan ik nog even verdergaan. 

Tijdens deze workshop inspireer ik graag jouw team om na te denken over hun eigen vaardigheden, mogelijkheden en verlangens. 

De workshop is in-company, interactief en op maat van de noden van jouw bedrijf en team. 

Working With the Best Clients and Partners

Ontwerp zonder titel-12.png
Ontwerp zonder titel-15.png
Ontwerp zonder titel-14.png
bottom of page